DSpace Hakkında
DSpace Vizyon ve Misyon İfadesi

DSpace hakkında

DSpace, açık dijital depolar oluşturan akademik, kar amacı gütmeyen ve ticari kuruluşlar için tercih edilen bir yazılımdır. “Kutunun dışında” kurulumu ücretsiz ve kolaydır ve herhangi bir kuruluşun gereksinimlerine uyacak şekilde tamamen özelleştirilebilir.

DSpace, metin, görüntüler, hareketli görüntüler, mpeg'ler ve veri setleri dahil olmak üzere her türlü dijital içeriğe kolay ve açık erişim sağlar ve korur. Ve sürekli büyüyen bir geliştirici topluluğu ile yazılımı sürekli olarak genişletmeyi ve geliştirmeyi taahhüt eden her DSpace kurulumu bir sonrakinden faydalanır.


DSpace Vizyon ve Misyon İfadesi

Vizyon: DSpace Projesi, bilgiyi açık bir şekilde erişilebilir ve yönetmesi kolay hale getirecek araçlar sağlayarak dünyanın depo yazılımı seçimini üretecektir.

Misyon: Aktif bir geliştirici topluluğunun becerilerini, aktif ve aktif kullanıcıların enerjisini ve içgörülerini ve proje üyelerinin ve kayıtlı hizmet sağlayıcıların finansal desteğini kullanarak üstün açık kaynaklı yazılımlar yaratacağız.


DSpace yazılımı:

Kurumsal Havuz kullanımına odaklanın.

Yalın, çevik ve esnek olun.

Kurulumu ve kullanımı kolay ve basit olmalıdır.

Daha geniş bilimsel ekosistemde tamamlayıcı hizmetler ve araçlarla genişletilebilecek veya bütünleştirilebilecek bir temel işlevsellik seti dahil edin

DSpace Hakkında
Mehmet Demirel 4 Ağustos, 2019
Bu gönderiyi paylaş
Arşivle
Giriş to leave a comment

Ücretsiz açık kaynaklı kurumsal açık erişim platformu DSpace
Dünya çapında en geniş kullanıcı ve geliştirici topluluğu