Avesis Dspace Entegrasyonu
Entegrasyon Hizmeti

Avesis Dspace Entegrasyonu


Avesis Sistemine Sahipseniz, ve Dspace sahipseniz Entegrasyonunu yapabiliriz

Eğer Avesis Sistemine Sahipseniz, ve Dspace'niz yok ise Dspace sistemini kurumunuzda konumlandırabilir ve Avesis ile Entegrasyonunu sağlayabiliriz:

  • Avesis'de bulunan verileri Dpsace'e aktarabiliriz

  • Avesis'de bulunan ögeleri Dpsace'e aktarabilir

  • Avesis'de bulunan makaleleri  Dpsace'e aktarabiliriz.

  • Avesis'de bulunan metadataları Dpsace'e aktarabiliriz.


Avesis Nedir?

Avesis, akademik envanterin oluşturulması, araştırmacılar için kişisel web sayfaları sunulması, anlık veya dönemsel faaliyet raporları ve istatistiksel bilgilerin üretilmesi gibi muhtelif amaçlara yönelik sahip olduğu fonksiyonel modüller sayesinde kurumların etkili ve stratejik yönetim sergileyebilmelerine olanak sağlayan otomasyon yazılımıdır.

DSpace
DSpace Yazılımı, Akademi dünyasındaki Üniversiteler ve Eğitim kurumları için kurumsal bir arşiv sistemidir ve halka açık bilgi kaynakları sağlamak için kullanılır. DSpace, organizasyon içinde üretilen akademik veya entellektüel çalışmaların saklanması, depolanması, indekslenmesi,  yayınlanması için geliştirilen kurumsal bir arşiv sistemidir. DSpace ile paylaşılan bilgi kaynaklarından bazıları içerik ve doküman yönetim sistemleriyle örtüşürken, DSpace kurumsal arşiv sistemi uzun süreli depolama, koruma ve erişime odaklanmak üzere geliştirilmiştir.

Avesis Dspace Entegrasyonu için bizim ile iletişime geçmekten lütfen çekinmeyin!



Avesis Dspace Entegrasyonu
Mehmet Demirel 5 Aralık, 2019
Bu gönderiyi paylaş
Arşivle
Giriş to leave a comment

Akademik Veri ve Performans Yönetimi
Akademi Veri Sistemi