DSpace API ve Postman Flow
DSpace API FLows

Postman Flows, API güdümlü uygulamalar oluşturmaya yönelik görsel bir araçtır – API-First dünyası için yazılım oluşturmaya yönelik bir araçtır. Postman çalışma alanınızda istekleri zincirlemek, verileri işlemek ve gerçek dünya iş akışları oluşturmak için akışları kullanabilirsiniz.

Postman Akışı nedir?

Flows, API merkezli bir görsel uygulama geliştirme arayüzüdür. API'leri düzenlemek ve bağlamak için size sonsuz bir tuval sağlar.

Postman Genel API Ağı ve Koleksiyonlarınız tarafından desteklenmektedir. Akışlar, API'leriniz arasındaki boşluğu kapatmak için veri işleme yetenekleri ve akışlarınızın nihai çıktısını göstermek için veri görselleştirme sağlar.

Ayrıca akışlarınızı dağıtabilir ve bulutta çalıştırabilirsiniz. WebHooks, diğer uygulamalarla entegre olmanızı sağlar.

Akışlarla neler yapabilirsiniz?

Akışlar, API özellikli bir üründen kolayca veri almanın, ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde işlemenin ve sonuçları görmenin nihai yoludur. Ya da API özellikli bir üründen veri alabilir, kararlar verebilir veya verileri işleyebilir, ardından API özellikli başka bir ürüne gönderebilirsiniz. Bu, iki API özellikli ürün arasında gerçek zamanlı entegrasyonlar oluşturabileceğiniz anlamına gelir.

Örneklerle dolu Flows Çalışma Alanlarımıza göz atın:

Bu çalışma alanları, farklı ürünler ve araçlar için çok sayıda API kullanan örnek akışların yanı sıra gerekli tüm ilgili koleksiyonları ve ortamları içerir. Akışları kendi çalışma alanınıza ayırabilir, deneyebilir ve ardından kendi değişikliklerinizi ve özelleştirmelerinizi yapabilirsiniz.

Postman Flows, Ücretsiz planımızda en fazla üç kullanıcı için ücretsizdir. Postman Flows, Profesyonel planımıza bir eklenti olarak sunulmaktadır .

Hızlı başlangıç

Başlamak için aşağıdaki kaynakları inceleyin:


DSpace API ve Postman Flow
Mehmet Demirel 23 Mart, 2023
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler
Arşivle
Giriş to leave a comment

DSpace 7'de Desteklenen Dış Kaynaklar
Öğeleri temel bibliyografik biçimler (Endnote, BibTex, RIS, CSV, vb.) ve çevrimiçi hizmetler (arXiv, PubMed, CrossRef, CiNii, vb.) aracılığıyla içe aktarma